BANKETTEN
CIRCLES
LA TENTAZIONE
THE WOUNDED HEALER
KONINGSPROJECT
HOMO FERUS
17-MINUTEN
QUAN YIN
MAGNA MATER
MY TRIBE
 
INTRO
HOME
NEW RITUALS
SEBASTIAN HOLZHUBER
PROJECTEN /WORKSHOPS
INDIVIDUELE TRANSFORMATIE
BEGELEIDING/ ONTWIKKELING
GALLERY/ ARCHIEF
CONTACT
REFERENTIES/ LINKS
VIDEO'S
DERWISHDANS / WERVELEN
NIEUWS

KONING- en KONINGINNENPROJECT
Ontdek je innerlijke koning of koningin

In ieder mens sluimert een koninklijk potentieel dat wacht om ontdekt te worden. We leren de innerlijke glans bij onszelf en bij anderen te zien en te laten stralen.

We leven in een boeiende tijd. Op alle fronten scheuren oude zekerheden. Je kunt met een deken over je hoofd in bed gaan liggen en wachten tot de bui over is; geest en hart sluiten voor veranderingen en oude patronen vasthouden. Je kunt ook de gelegenheid te baat nemen en je gereed maken om een creatieve bijdrage te leveren aan een duurzame samenleving.

Vroeger waren het de farao's, pausen, koningen en presidenten in wiens hand wij het lot van onze samenleving legden. Die tijd is voorbij. We kunnen ons lot niet langer afhankelijk maken van door buitenaf opgelegde leefregels. Creativiteit, passie, spontaniteit, authenticiteit, daadkracht, flexibiliteit, zelfvertrouwen, inlevingsvermogen noch geluk kunnen worden afgedwongen.
Opgedrongen regels leiden, zeker in het Westen, tot weerstand en verharding. Het tegenovergestelde van hetgeen waar nu behoefte aan is.

Overheid, bedrijfsleven, burgers en het milieu hebben behoefte aan een duurzame en respectvolle samenleving waar alle partijen zich in een win-win situatie tot elkaar verhouden.

 

KLIK OP AFBEELDING
VOOR UITVERGROTING