BANKETTEN
CIRCLES
LA TENTAZIONE
THE WOUNDED HEALER
KONINGSPROJECT
HOMO FERUS
17-MINUTEN
QUAN YIN
MAGNA MATER
MY TRIBE
 
INTRO
HOME
NEW RITUALS
SEBASTIAN HOLZHUBER
PROJECTEN /WORKSHOPS
INDIVIDUELE TRANSFORMATIE
BEGELEIDING/ ONTWIKKELING
GALLERY/ ARCHIEF
CONTACT
REFERENTIES/ LINKS
VIDEO'S
DERWISHDANS / WERVELEN
NIEUWS

QUAN YIN

Quan Yin is degene die de schreeuw van door leed en pijn getekende zielen hoort, de personificatie van mededogen, van compassie.

Zij/hij is de meest geliefde godheid in het boeddhistische pantheon.
De zittende houding met geopende benen verduidelijkt de volkomen openheid voor het leed van de wereld, het open hart, het mededogen met allen die gebukt gaan onder de zwaarte van het leven.
In zijn/haar schoot creëert de god ruimte om het innerlijke roepen van de zielen te horen en door mee-voelen vrede en geborgenheid in zichzelf terug te doen keren.

Quan Yin betekent een toestand van diepe verbondenheid met de ziel en het grenzenloos openstaan en gewaarzijn, wanneer het zelf niet meer door het ego, blokkades, neurosen en vooroordelen wordt beheerst.
Het hart openen voor de medemens, zoals ook het Latijnse begrip ‘misericordia' (miser: ongelukkig en cor: hart) het uitdrukt.

Quan Yin helpt ons herinneren wanneer we van de eigen ziel verwijderd raken en laat ons de diepe innerlijke roep weer horen.

In Quan Yin ervaren we het verlost zijn van innerlijke of uiterlijke beperkingen. In de warmte van het hart en de stille rust van de ziel terugkeren in het eigen stralende centrum.

Ik nodig mijn vrienden uit voor dit project, om in de Quan Yin houding, gekleed in het rituele gewaad, in de stilte en concentratie van dit archetype, de ruimte van het hart te ervaren.

Dit project is inmiddels afgesloten.

Poster is nog te koop. Formaat 40x60 cm. Prijs €15,- exclusief verzendkosten.

 

poster quan yin2.jpg

 

KLIK OP AFBEELDING VOOR UITVERGROTING


babet.jpg

doro.JPG

jonathan.jpg

fred.jpg

 


KLIK OP AFBEELDING
VOOR UITVERGROTING