BANKETTEN
CIRCLES
LA TENTAZIONE
THE WOUNDED HEALER
KONINGSPROJECT
HOMO FERUS
17-MINUTEN
QUAN YIN
MAGNA MATER
MY TRIBE
 
INTRO
HOME
NEW RITUALS
SEBASTIAN HOLZHUBER
PROJECTEN /WORKSHOPS
INDIVIDUELE TRANSFORMATIE
BEGELEIDING/ ONTWIKKELING
GALLERY/ ARCHIEF
CONTACT
REFERENTIES/ LINKS
VIDEO'S
DERWISHDANS / WERVELEN
NIEUWS

THE WOUNDED HEALER
verwonding als kracht tot genezing


"De omvorming van mijn wonden tot parels, betekent voor mij op de eerste plaats dat ik mijn wonden als iets kostbaars beschouw. Daar waar ik gewond ben, ben ik ook gevoelig voor mijn medemensen. Ik begrijp ze beter. En waar ik gewond ben, raak ik mijn eigen hart, mijn eigenlijke wezen. Ik geef de illusie op dat ik volkomen gezond en sterk en volmaakt ben. Ik realiseer me mijn gebrokenheid. Dat houdt me vitaal en maakt me menselijker, barmhartiger en milder.
Daar waar ik gewond ben, ligt ook mijn schat. Dáár kom ik in aanraking met mijn eigenlijke zelf en met mijn roeping. Daar ontdek ik mijn capaciteiten.
Alleen de gewonde dokter is in staat te genezen. Dat wisten de Grieken al."

Citaat van Anselm Grün uit de ‘Geistliche Weg als Heilungsweg'.


In de workshop The Wounded Healer staat de gewonde genezer centraal. De gewonde genezer is één van onze belangrijkste archetypes. Hij symboliseert een oerbeeld van de essentie van het leven zelf.
Inhakend op Anselm Grün: "Wie de verwondingen van het leven bij zichzelf weet te helen, kan ze transformeren tot kracht".

In dit project maken we gebruik van rituelen die ons in staat stellen om op een liefdevolle en krachtige manier te helen, wat op een dieper niveau nog geheeld wil worden. Hiermee creëer je een opening naar een toekomst waarin steeds meer de volheid van het leven wacht.

KLIK OP AFBEELDING
VOOR UITVERGROTING